Търсене:

 

Начало > Инфо > Дете > Знаците на Зодиака и любимите занимания на децата

Знаците на Зодиака и любимите занимания на децата

ОВЕН
Игри с топки, каране на велосипед, спортни и други подобни подвижни игри доставят радост на малкия Овен. Неговите книжки трябва да бъдат ярки, с цветни картинки. Вашето дете от най-ранна възраст се стреми да се занимава със самостоятелна дейност, а трудностите и препятствията няма да го изплашат.
ТЕЛЕЦ
Касета със записи на любими песнички - това би зарадвало много детето-Телец - повечето деца от тази зодия обичат да пеят. Вниманието му бързо "превключва", така че трябва да има много и разнообразни играчки. Постарайте се винаги да има под ръка: интересна книжка, занимателна интелектуална игра, конструктор, касети със записи на стихчета и приказки, и разбира се - добър събеседник, с който може да обсъди, защо Червената Шапчица се нарича Червена и как летят самолетите.
БЛИЗНАЦИ
В повечето случаи на представителите на тази зодия всичко им идва "отръки". Не им достига търпение, но творческата дейност ги привлича, защото не предизвиква скука.
Близнаците са въплъщение на движението и ловкостта. Обичат съобразителни игри, в които се предоставя възможност да надхитриш съперника или е нужен бистър и жив ум.
РАК
Ако вашето дете е родено под знака на Рака, ще ви удиви с умението си да играе спокойно самичко, с въображаеми приятели и животни. Друго любимо негово занимание са водните игри. В слънчев и топъл ден може да го оставите да попляска в надуваем басейн.
ЛЪВ
За малкия Лъв е много важно всичко, което прави да получава одобрението и възхищението на околните. Обича футбол, тенис, бадмингтон. Карането на велосипед също му доставя радост. Също така се увлича да рисува. Избирайте му ярки книжки с увлекателни приключения.
ДЕВА
За децата родени под този знак, разходка сред природата би била интересна и увлекателна. Те обичат да ровят в земята. Могат с часове да возят камионче направено от конструктор, при това без да изгубят нито едно детайлче. Момиченцата често се увличат от ръкоделие, а момчетата - да майсторат нещо. Децата - Деви с удоволствие помагат в домакинството. virgo (4K)
ВЕЗНИ
Помнете, че за тези деца са необходими занимания за ума и душата. Всевъзможни игри за съобразителност, конструктори, интересни книжки, боички и моливи, музикални записи ще зарадват Везните. Вашето дете се стреми към красота и хармония и е важно в детските години да се развиват естетическите способности.
СКОРПИОН
Както и другите представители на водните знаци Скорпионите обожават да се занимават с вода. Различни корабчета и надуваеми играчки в легенче, къпане в надуваем басейн или в морето - това са несравними удоволствия за тези деца. С ентусиазъм апликират и рисуват.
СТРЕЛЕЦ
За малкия Стрелец излизането сред природата е истински празник. Горските разходки - катеричките и таралежите предизвикват у него жив интерес.
КОЗИРОГ
Тези деца с удоволствие се разхождат в градината, играят с конструктори. Много обичат да извършват полезна дейност - независимо дали ще "ремонтират" колелото, или ще ушият нещо.
ВОДОЛЕЙ
За малкия Водолей най-важното е играчката да е интересна. И не просто интересна, а много интересна. Конструктори и развиващи игри, книги за приключения и фантастически страни, са му необходими като въздух. Обикновени играчки, всякакви там зайчета не го увличат. Виж, космическите игри - това е друга работа! Малкото Водолейче може с радост да се занимава с някакво домашно животно.
РИБИ
Малките, мечтателни Риби сякаш искат да превърнат целия свят в приказка. Рибите обичат занимания, които откриват простор за тяхната фантазия. Рисуване и оцветяване, игри с кукли и меки играчки - вашата малка Риба с пълен размах създава приказка в живота. Болшинството Риби са много музикални, така че им осигурете касети със записи на любими песнички.

По материали на: astro.rin.ru